Логотип Вінниці

Наша Вінничина

Салат з кавуна, м’яти й фети: рецепт страви, яку подають у найкращих ресторанах

Всі новини | 29.06.2025 07:45

Салат з кавуна, м’яти й фети: рецепт страви, яку подають у найкращих ресторанах

У спекотні дні немає нічого кращого за освіжаючий салат із соковитого кавуна, ароматної м’яти та ніжного сиру фета. Це легка страва, яка вражає поєднанням смаків і дарує справжню прохолоду. РБК-Україна повідомляє, як приготувати такий салат з кавуна, який подають у найкращих ресторанах. Салат з кавуна та сиру фета: швидкий спосіб приготування Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

Легкий спосіб приготування Спочатку потрібно зняти шкірку з огірків та нарізати кружечками. Кавун має бути солодкий та стиглий. Його потрібно очистити від кісточок та нарізати невеличкими кубиками. Все покладіть у велику миску і додайте дрібно різану м'яту. Для заправки з'єднайте сік лайма, олію, мед, сіль та перець. Сир наріжте кубиками і викладіть зверху салату і вилийте туди ж заправку.

Рецепт салату з кавуна та сиру фета (фото: кадр з відео)   Вас може зацікавити