Логотип Вінниці

Наша Вінничина

Рецепт кабачків, які смачніші за м’ясо. Будете готувати щодня

Всі новини | 20.07.2025 08:00

Рецепт кабачків, які смачніші за м’ясо. Будете готувати щодня

Сезон кабачків у розпалі, і якщо ви досі вважаєте їх "прісним" овочем, цей рецепт змінить ваше уявлення назавжди. У мережі шаленої популярності набирає страва, яку вже охрестили "кабачками, смачнішими за м’ясо".

Як швидко приготувати таку страву - читайте в матеріалі РБК-Україна.

Вона підходить і для вегетаріанців, і для м’ясоїдів, які хочуть трохи розвантажити свій раціон. І головне - готується дуже просто!

Ці кабачки мають хрустку скоринку, ніжну середину і яскравий пікантний смак. А ще - бюджетні, швидкі у приготуванні та неймовірно ситні.

Інгредієнти Рецепт приготування 

Кабачки натерти на великій тертці, трохи посолити і залишити на 10 хвилин. Потім віджати зайвий сік.

Додати яйця, натертий сир, подрібнений часник, зелень і спеції.

Як приготувати кабачки (Скриншот)

Всипати борошно або сухарі для густоти маси.

Добре перемішати і ложкою викладати на розігріту сковорідку.

Смажити з обох боків до золотистої скоринки - по 2-3 хвилини.

Такими виходять кабачки (Скриншот)

Додамо, що і кабачки чудово поєднуються з соусом зі сметани й часнику або йогуртовим дипом. А ще  вони смачні як гарячими, так і холодними.

Вас може зацікавити

В матеріалі були використані такі джерела: YouTube-канал Івана Янюка, сайт Кулінарочка.