Бюджетний салат із курячих сердечок, який підкорить родину
Шукаєте новий, незвичайний і дуже смачний салат, який стане приємним відкриттям для всієї родини? Тоді цей рецепт салату з курячих сердечок - саме те, що вам потрібно.
Рецептом бюджетного салату ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Facebook "Кулінарія Симончук".
Інгредієнти:- Курячі сердечка - 700 г
- Яйця - 4 шт.
- Твердий сир - 150-170 г
- Синя цибуля - 1 шт.
- Свіжа зелень (петрушка) для смаку та прикраси
- Сіль, чорний перець до свого смаку
- Майонез до свого смаку
Курячі сердечка ретельно промийте. Відваріть їх до готовності у підсоленій воді. Це займе приблизно 30-40 хвилин після закипання. Готові сердечка остудіть, очистіть від зайвого жиру та судин (якщо потрібно) і наріжте невеликими шматочками.
Яйця відваріть круто, остудіть, почистіть і наріжте невеликими кубиками.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Синя цибуля додає салату особливої гостроти та аромату. Для її маринування наріжте цибулю тонкими півкільцями або дрібними кубиками.
Залийте цибулю оцтом (можна використовувати яблучний або звичайний столовий), додайте дрібку солі та цукру. Пропорції оцту, солі та цукру регулюйте за власним смаком.
Залиште цибулю маринуватися мінімум на годину, щоб вона стала м'якою та втратила надмірну гіркоту. Перед додаванням у салат, цибулю злегка відіжміть від зайвої рідини.
У великій мисці з'єднайте нарізані курячі сердечка, варені яйця, натертий сир та мариновану цибулю. Посоліть та поперчіть за смаком. Заправте салат майонезом. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися, а смаки поєдналися.
Готовий салат з курячих сердечок можна подавати відразу або дати йому трохи настоятися в холодильнику, щоб смаки краще розкрилися. Перед подачею прикрасьте свіжою зеленню петрушки.
Вас може зацікавити:
- Рецепт м'ясного пирога, який сподобається усій родини
- Деруни з ніжним соусом, які здивують кожного
- Справжній закарпатський бограч з 4 видами м'яса, який кожен може приготувати вдома